Tenolla kalassa 6/2014

Jari lähti Tenolle kalaan juhannuksen jälkeiseksi viikoksi. Ohessa hieman tunnelmia ja kuvakollaasia reissusta.

Keli Tenojoella oli melko vaihteleva, yöllä satoi vettä ja räntää ja lämpötila saattoi laskea jopa pakkasasteille. Päivällä oli noin +15°C lämmintä eikä hyttysistä tietoakaan.

Vesi joessa oli vuodenaikaan nähden melko normaalilla korkeudella mutta veden lämpötila oli huomattavasti normaali matalampi, ainoastaan +6°C. Vaikka kalaa joessa oli paljon ei se ollut hanakka syömään.

Tästä alkoi 36 perättäinen vuosi Tenolla
Tuntia myöhemmin veneen kokka kohti venesatamaa

Nätti 15,8kg mätikala

Harri sai aamulla 15,2kg kojamon

Kokka kohti uusia ottipaikkoja

Juuri sidottu perho kelpasi 11,5kg lohelle
Härkilan Gore-Tex puku oli oiva valinta mukaan kalareissullekin. Vedenpitävä puku piti kalamiehen kuivana vaikka taivaalta satoi välillä räntää ja välillä vettä. Erinomainen valinta monenlaiseen ulkoiluun niin metsästykseen kuin kalastukseenkin tai retkeilyyn. Puku on myös lämmin kylmällä säällä mutta ei hiosta lämpimässäkään.

Vuoroa odottaessa ihmetellään ottivehkeitä

Välillä piti fileoida saaliit

Harri ajaa kalaa käsittelyyn

Sitten testattiin Foodsaver V2860 vakuumikonetta ja laitettiin lohta pakettiin
Saaliit on hyvä pistää vakuumiin niin säilyvät hyvänä pitkään kun laittaa pakkaseen odottamaan. Tässä käytössä Foodsaverin V2860 vakuumikone jota kyllä uskaltaa lämpimästi suositella. Erinomainen laite jolla saa tiiviit pakkaukset, ehdottomasti täysi viiden tähden laite kotitalouskäyttöön ja hyvä hinta-/laatusuhde!

Lisää tietoa Tenojoesta ja saaliita voi seurata osoitteessa http://www.tenojoki.fi jonne päivitetään säännöllisesti viimeisimmät kuulumiset joelta.

                                                                                                     - Jari


Kommentit

  1. If successes are uncommon but vital, you might be} onto a high volatility recreation. If you win usually, however the wins are nerve-wracking and small, you just found a low-volatility recreation. An easy method to choose on} games with the right variance is to make use of Google operators and let the world's largest search engine do the excellent for you|give you the results you want}. Casino sites do not make the variance of the games as accessible as the RTP numbers — and that's partly end w88 login result of|as a end result of} they do not want to allow you to enhance your odds. Game-Ace is a studio that provides a broad vary of game-related companies, together with improvement, art and asset design, porting, and quality assurance. Slot games and art are definitely considered one of our best strengths, as we have labored on dozens of tasks on this subject, together with the latest Rome Slots and Maya Slots.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit