keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Verkkokauppamme palvelee 24/7


Nykyisin tuotteiden markkinointi ja myynti on meidän alalla hieman haastavaa. Erinäisten lakien ja muiden säännösten ohella nyt myös internetin ihmeellinen maailma on meitä vastaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että internetissä ei voi markkinoida aseita, patruunoita, puukkoja eikä mitään näihin rinnastettavaa.

Tämän vuoksi olemme tehneet ns. kiertoreitin. Koska emme voi mainostaa suoralla linkillä, kierrätämme asiakkaat verkkokauppaamme blogimme kautta.

Kun kohta klikkaat alla olevasta linkistä itsesi verkkokauppaamme ostoksille,
käytä koodia " KIERTOTIE ", niin saat sillä 5 euron alennuksen tulevasta ostoksestasi. Se on meidän kiitoksemme sinulle siitä, että jaksoit kiertää verkkokauppaamme tämän kiertotien kautta.

Tästä pääset verkkokauppaamme ostoksille WWW.GREENTRAIL.FI


Mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme!

" Paikanpäällä mukava ja palveleva henkilökunta. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset toimitettiin supernopeasti ja hyvin pakattuna, voin suositella lämpimästi! "  - Mari J

1 kommentti:

  1. Thanks for your sharing of the article, it is very helpful to me. I will often visit your blog to get useful information. Thank you.
    Nếu bạn có nhu cầu tìm kiếm một công ty vận tải hàng hóa uy tín tại TPHCM hãy liên hệ ngay với Proship. Proship là đơn vị cung cấp các dịch vụ vận tải hàng hóa , chuyển phát nhanh, cho thuê xe tải, dịch vụ ship cod,... nhanh chóng, uy tín và giá rẻ cạnh tranh nhất thị trường hiện nay.

    VastaaPoista