Genzon radiopuhelimella pärjää maastossa pitkään

Laite on yhtä hyvä kuin sen huonoin komponentti. Kovassa käytössä olevien metsästysradiopuhelinten toimivuutta arvioidessa otetaan huomioon itse laite, mutta myös siihen kuuluvat lisäosat.

 

Metsästysradiopuhelintesteissä Genzo on pitänyt pintansa vuodesta toiseen. Testikriteereissä suuren painon saa tekninen suorityskyky. Muita tyypillisiä kriteerejä ovat käyttökokemukset ja laitteesta löytyvät lisäominaisuudet.

Ulkoasultaan Genzo on konstailematon, mutta erittäin toimivaksi todettu ja tykätty. Käyttöliittymä on helppokäyttöisyytensä vuoksi käyttäjäystävällinen. Näppäimistön näpyttely onnistuu, vaikka kädessä olisi paksut hanskat. Oranssi väri helpottaa laitteen löytämistä maastosta, mikäli se sattuisi tipahtamaan kovassa menossa. Paketissa on mukana vyöklipsi, joten silläkin sen mukana pysymisen voi halutessaan varmistaa.

Akun kestolla ja kuuluvuudella on merkitystä

 

- Luotettavuus on tärkeimpiä ominaisuuksia. Kantavuuden säde on noin kymmenen kilometriä. Radiopuhelimissa on GPS, ne ovat vedenkestäviä ja akun kestävyys on hyvä, listaa maahantuoja Mika Karjalainen Genzolta.

Jo usean vuoden takaisessa Riista-lehden testissä todettin Genzon akun suuri kapasiteetti. Vaikka Gentzon radiopuhelinta ei ollut asetettu sähkönsäästötilaan, oli sen akku vasta puolivälissä, kun puolella testattavista radiopuhelimista akku jo hyytyi.

Green Trailissakin myynnissä olevasta, moninkertaisesta testivoittajasta, Genzo Royal 66XT VHF -metsästysradiopuhelimesta löytyy lukuisia ominaisuuksia kuten Bluetooth-valmius ja IP67-luokitus, jotka nostavat laitteen arvoa sekä testeissä että käytännössä käyttäjien hyppysissä.

Metsästysradiopaketteihin kuuluu vakioantenni, mutta esimerkiksi Genzo Royal 66XT VHF -radiopuhelimeen voi hankkia kuuluvuuteen lisätehoa tuovan Genzo Pitkä Tehoantennin. Lisäpiiskasta on hyötyä etenkin silloin, kun tarvitaan entistäkin parempaa kuuluvuutta vaikeissa olosuhteissa.

- Genzolla on vakaa tuotevalikoima. Radiopuhelimiamme käyttävät metsästäjien lisäksi myös esimerkiksi pelastuslaitokset, kertoo Karjalainen.

Genzolta myös lasten metsästyspukuja


Yllättävästi kyllä, metsästysradiopuhelinten lisäksi ruotsalainen Genzo tuo maahan myös lasten metsästysasuja.

Genzo Campro lasten metsästyspukua on myynnissä myös Green Trailissa. Se on tuulen- ja vedenpitävä metsästysasu, joten perheen jälkikasvukin tarkenee hyvin jahtireissuilla. Värityksessä on käytetty runsaasti oranssia, mikä lisää turvallisuutta maastossa. Puvussa on oma tasku VHF-puhelimelle.

Tutustu Genzon lasten metsästysasuun tästä! 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Genzon maahantuoja Mika Karjalainen vastaili tuotekysymyksiin liikkeessämme syyskuussa. Hyvä tuote herättää paljon keskustelua, hän myhäili.

 

Käyttäjäkokemuksia / Genzo Royal 66XT VHF -radiopuhelin

 

Lähde: Green Trailin verkkosivut

Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!


Yhden syksyn käyttäneenä voin varauksetta suositella tätä. Puhe kuuluu hyvin ja kuuluvuus tuntuisi olevan hyvä. Akku kestää hyvin ja mukana näppärä säilytyslaukku.

Ainakin Savon maastoissa pidempi antenni ja mukana tullut maadoitusjohto auttavat aika paljon kuuluvuuteen. Myös kohinansuodatus kannattaa säätää minimiin niin kuuluvuus paranee aika paljon.

Vielä kun mukana olisi tuki bluetooth-kuulokkeille niin antaisin 5 tähteä.
Kimmo,   4.10.2018


Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!


Tämä Genzo Royal 66XT Vhf puhelin. Hyvin kuuluu puhe .
Jesse,   24.10.2016
 



Teksti Sofia Flygare

Kommentit

Suositut tekstit